yandex
Moda

2020 Kış Modasına Kısa Bir Giriş

2020 Kış Modasına

2020’nin kış modası bizi eskilere götürdü. Moda 2020 kış modası ile vintage modası ile 90’ların kazakları yeniden ortaya çıktı.

Hem renkler hem de tasarımlar, modada bizi eskilere götürmeye devam ediyor. Balıkçı yaka kazaklar, bol kazaklar ile kış modası sürüyor. Kışın en çok tercih edilen renkler ise yeşil, turuncu, kahve tonları gibi renklerden oluşuyor. Hem renkli hem de canlı olan görünümler ile kışın giyilecek en güzel şeyler olmaya devam ediyor.

2020 Vintage Modası

Yılın en çok tercih edilen modası arasında vintage var. Moda’nın her 30 yılda bir başa döndüğüne inanan modacılar var.”Vintage” tam da bunun bir göstergesi. Artık dolaplarımızda renkli ve eski modelleri andıran kazakların bulunduğunu biliyoruz. Bu moda tamamen eskilere bir özlemin olduğunu da gösterdi. Ayrıca kazakların kalın ve bol olması da dikkat çekenler arasında. Genel anlamda tarz, bol ve salaş görünümlere kaydı diyebiliriz.

Vintage akımı 2020 kış modasında da kendisini gösteriyor.

Modaya Uygun Kış Giyim Tarzları

Kruvaze Yaka Elbise
Kruvaze Yaka Elbise

Belli bir tarz yaratmanın dışında, modaya uygun kış tarzı kadınlar için kazak dışında bir de bebe yaka elbiselerden oluşuyor. Elbiselerin kış aylarında tercih edilmesi, şık ve farklı bir görünüm de yaratıyor. Son dönemde moda olan bebe yaka, kruvaze yaka gibi seçenekler kış elbiseleri arasında en çok dikkat çekenler arasında. Bunun yanında kışın olmazsa olmazları arasında deri elbiseler de var. Tarzınızı biraz daha iddialı göstermek için tercihinizi deriden yana kullanabilirsiniz. Deri elbise ve etekler ile eşsiz bir tarz yaratabilirsiniz.

Bebe yaka elbiseler ile kış tarzınızı daha sevimli bir hale getirebilirsiniz.

2020 Deri Elbise ve Etekler
2020 Deri Elbise ve Etekler

Kışın Vazgeçilmezi Deri Ceket

 

Kışın Vazgeçilmezi Deri Ceket
Kışın Vazgeçilmezi Deri Ceket

Deri ceketler kış için her kombine uygun şekilde seçilebilir. Yakalı olan, kısa ya da uzun olan, baskılı olan, metal aksesuarları olan gibi farklı modeller ile kış modasında deri ceket kullanımı farklı şekillerde değerlendirilebilir. Hem kendinizi iyi hissedeceğiniz hem de kış için uygun görüneceğiniz bir seçim olacaktır. Elbiseler, etekler ya da dar pantolonlar ile kombin edilerek, modaya uygun şeklide tercih edebilir. Deri ceketlerin 2020 yılındaki tercihi daha çok bordo renginden oluşuyor. Ancak siyah deri ceketlerde klasik modeller için tercih edilebilir.

Deri ceketler ile kış modanızda son dokunuşu yapabilirsiniz.

Uzun Deri Çizmeler

Uzun Deri Çizmeler

Diz üstü deri çizmeler ile kışın en şık kombinleri yapılıyor. Artık kalın topuklu bot ve çizmeler gride kaldı. Tarz olan ve şık görünen daha ince topuklu deri çizmeler moda. Farklı elbise ve etekler ile kombin ederek iyi bir görünüm kazanabilirsiniz. 2020 kışının çizme modası uzun ve açık renk çizmelerden oluşuyor. Açık renk olan çizmeler arasından beyaz ve bej tonları moda olan renkler arasında. Seçiminizi yapabilirsiniz.

Etiketler
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. Kesinlikle 2020 kış modası çok renkli ve çok güzel olacak. Fiyatları ucuz olursa kaçırmayız.

  2. Moda denilen şey aslında insanların alışveriş yapması için uydurulmuş olsa da yine bütün kadınlar ilgiyle takip ediyor. Umarım ihtiyacımızdan fazla tüketip doğaya ve ekonomiye zarar vermeden üstesinden gelebiliriz.
    Teşekkürler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı