yandex
Teknoloji

2022 Yılında Çıkacak Akıllı Telefonlar

Yeni Çıkan Akıllı Telefonlar

2022 yılında çıkacak akıllı telefonlar teknoloji tutkunları tarafından merakla bekleniyor. Özellikle sürekli gelişen bir sektör olan akıllı telefon piyasası, yeni yıl ile birlikte kendisini de yeniliyor. Farklı markalara ait olarak 2022’de çıkış yapacak şekilde belirlenmiş olan telefonlar arasında en yaygın olanları şu şekilde;

Samsung Galaxy S21 FE

Samsung Galaxy S21 FE
Samsung Galaxy S21 FE

2022 telefon modelleri arasında Samsung’un amiral gemisi olarak öne çıkan model, gelişmiş özellikler taşıyor. 2021 yılında piyasaya çıkması beklenen model, salgın yüzünden çıkışını 2022’ye erteledi. Hatta 2022’nin ilk dönemleri ile birlikte alıcılarla buluşması için satışa sunuldu. 4500 mAh bataryası, 12 MP ana kamera ve 3 x optik zooma sahip 8 MP telefoto lensi ile model fotoğraf ve video çekimi için de oldukça iddialı bir gösterge sunuyor.

OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro
OnePlus 10 Pro

Geçen yıl Türkiye pazarına giriş yapan ve iddialı modeller ile gündeme gelen OnePlus, 10 Pro modeli ile birlikte piyasada dikkat çekmeyi hedefliyor. Model 8 GB ve 12 GB RAM seçeneği, 256 GB’a ulaşan depolama ve Snapdragon 8 Gen işlemciye sahip olacak. 49 MO ana kameranın yanında 50 MP ultra geniş açılı lens ve 8 MP telefoto eşlik edecek.

Xiaomi 12 Ultra

Xiaomi 12 Ultra
Xiaomi 12 Ultra

2022 telefon modelleri arasında en çok beklenenler arasında yer alan Xiaomi 12 serisi, Mi 11’in halefi olarak işlev görecek. 2022 Mart ayında piyasaya çıkması beklenen modelde şimdiye kadar anlaşıldığı kadarıyla arka tarafta büyük bir kamera kısmı bulunacak. Arka panelin ortasına yerleştirilen büyük kameranın çok yüksek kalitede fotoğraflar çekmesi bekleniyor. En az altı kameraya sahip olması tahmin ediliyor.

Huawei Mate 50 Pro

Huawei Mate 50 Pro
Huawei Mate 50 Pro

2022’de çıkacak akıllı telefonlar arasında bulunan Huawei Mate 50 Pro, parlak tasarımı, gelişmiş özellikleri ve yeterli pil süresi ile kullanıcıların beklentilerini karşılamayı hedefliyor. Gelişmiş tasarım ve kamera yeniliği özelliklerinin olması bekleniyor. Ekran için ise yenileme hızı açısından 120 Hz’ye ulaşan LTPO ekran kullanılacak. ABD’nin ticaret kısıtlamaları olmasına rağmen modelin küresel piyasada fazla pazaryerlerinde satışa çıkarılacağı tahmin ediliyor.

Etiketler
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı