yandex
Moda

2020 Yaz Ayakkabı Modası Neler ?

Yaz Ayakkabı Modası

2020 Yaz Ayakkabı Modası Neler ? İster Kabul edin ister etmeyin moda insanların yaşamında son derece önemli bir yer teşkil ediyor. Bu son aşama önemli olan bir endüstri ve girmediği alan yok benzer biçimde. Sadece kıyafetler ile sınırlamamak gerekiyor. Nitekim birçok hanım için son aşama majör bir kavram olan ayakkabılar için de bu şekilde bir durum söz mevzusu ve ayakkabı modası denilen de bir olgu var.

Bu olgu  trendlere nazaran değişiyor. Güzellik Sırlarım olarak  de bu yazıda 2020 yaz ayakkabı modelleri hakkında bilgiler vermeye çalışacağız. Sanki bu yaz hanımlar ayaklarında çok daha yürekli olacak benzer biçimde görünüyor.

Zira dünyaca ünlü ayakkabıcı tasarımcılarının son aşama dikkat çeken, cesur ayakkabı modelleri bu yaza damga vuracak gibi görünüyor.

Parlak Işıltılı Olan Ayakkabılar

Üstte yer edinen ayakkabı modelinden de görülebileceği üzere öyle yahut böyle ayaklar bu yaz ışıl ışıl olup parlayacak. Bunu parlak materyallerden yapılan ayakkabılar ile sağlanabildiği gibi, kimi sıradan şeklinde görünen modellerde de ışıltılı özel işlemeler görülüyor. Dahası bu ayakkabılar hem gündüz, hem gece giyilebilecek.

Kristal Taşlı Deri Ayakkabılar

2020 yaz ayakkabı modelleri içinde maksimum dikkat çeken modellerden bir tanesi de kristal taşlar ile yapılan ayakkabılar. Evet bu ayakkabıları giymek çokça cesaret istiyor ama deri mini etekler ile ya da şifon elbiseler ile son derece hoş bir kombin yaratacağı ise kati.

2020 Yaz Ayakkabı Modası
2020 Yaz Ayakkabı Modası

Naylon Topuklu Ayakkabılar

Bu sene ayakkabı modası içinde belki de maksimum dikkat çeken ayakkabı modelleri bu biçim olan ayakkabılar. Son derece şık yüksek topuklu sandaletler naylon ve ağırlıklı siyah renkte olan topuklar ile birleşiyor. Ortaya da hem şık, hem çağıl bir görünüm çıkıyor. Jean pantolonlar ile ortaya çok şık kombinler çıkabilir. Deneyin görün.

Makosen Ayakkabılar

İlkbahardan itibaren dünyanın birçok yerinde çok ünlü markalar düz renk yahut iki farklı renkten oluşan makosen ayakkabıları karşımıza çıkarmaya başladı. Bu ayakkabılar da hem rahat olup, aynı zamanda işe giderken daha ciddi bir görünüm vermek isteyen hanımlar için biçilmiş kaftan.

Zincir Detaylı Ayakkabılar

Zincir son yıllarda salopet tarzı tulumlarda, çantalarda sıklıkla karşımıza çıkmaya başlamıştı. Bu yazı ayakkabılarına ise adeta damga vuruyor. Yan tarafında zincir olan ayakkabılar çok fakat çok moda. Daha rock bir giyim tarzında olanlar kendi giysileri ile gündelik yaşamda da bu şekilde bir kombin yaparak çok daha ekstrem bir biçim yaratabilirler.

Yılan Derisinden yapılan Ayakkabılar

Gene son derece marjinal olarak adlandırılabilecek olmasına rağmen bu yaza damga vuracak olan ayakkabılar yılan derisi görünümlü babetler olacak ve bir oldukça markanın ürün gamında karşımıza çıkacak.

Fiyonklu Ayakkabılar

Ayakkabının sağında, solunda herhangi bir yerinde kumaştan, deriden fiyonk olan ayakkabılar tüm modellerde nerede ise karşımıza çıkıyor ve bu yaza tam anlamı ile damga vuruyor.

Asimetrik Kayışlar

2020 yaz ayakkabı modelleri içinde tamamen açık olan ayakkabılarda asimetrik kayışlar yer alacak ve ortaya geometrik açıdan son aşama ilginç olan benzersiz tasarımlar çıktığından giyilen kombin ne olursa olsun açık ara fark yaratacak.

Platform topuklar gene bu sezon da devam ederken, geometrik son derece ilginç topuklar da kimi ayakkabı modellerinde görülebilecek

Etiketler
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı