yandex
Seyahat

2022 Kış Tatilinde Nereye Gidilir?

Türkiye'de Gidilecek Kışlık Tatil Yerleri

2022 kış tatilinde nereye gidilir sorusu kışın tadını doyasıya yaşamak isteyenler için önem taşıyor. Kışın tadına daha iyi varmak ve en güzel şekilde kışı geçirmek için Güzellik Sırlarım olarak hazırladığımız 2022 kış tatili tavsiyelerini değerlendirebilirsiniz.

Uludağ

Kışın Gidilecek Yerler Uludağ
Kışın Gidilecek Yerler Uludağ

Kış tatili denilince ilk akla gelen yerlerden olan Uludağ, karın keyfini doyasıya çıkarmanıza yardımcı oluyor. Özellikle sevdikleriniz ile burada yapacağınız tatilden çok büyük keyif alabilirsiniz. Uludağ’a gittiğinizde mutlaka kayak yapmalısınız. Ancak kayak yapmaktan çekiniyorsanız manzaranın tadını da çıkarabilirsiniz. Etrafta bulunan otellerde birkaç gün kalabilir veya günü birlik olarak da gidebilirsiniz. 11 bin 338 hektarlık alana kurulu olan Uludağ, unutulmaz bir kış tatili geçirmenizi sağlayacak.

Kapadokya

Kışın Gidilecek Yerler Kapadokya
Kışın Gidilecek Yerler Kapadokya

Genelde her mevsim ayrı bir güzelliğe sahip bulunan Kapadokya, kışın da çok özel ve etkileyici bir görünüme sahip oluyor. Adeta masallardan çıkmış olan görüntüsü ile çok hoşunuza gidecek Kapadokya’da turlara katılabilir veya kendiniz keşfe çıkabilirsiniz. Peri Bacaları’na kar yağdığında oluşan etkileyici görüntü için fotoğraf çektirebilir veya dakikalarda manzaraya bakabilirsiniz. Kapadokya’ya gittiğinizde Güvercinlik ve Paşabağ Rahipler Vadisi gibi önemli vadilerde de yürüyüş yapabilirsiniz. Göreme Açıkhava Müzesi’ni asla ihmal etmemeli ve mutlaka görmelisiniz. Kapadokya, tarihi birikimi ile kışın gidilecek yerler arasında gezip görmeniz gereken çok önemli yerleri size sunuyor.

Kars

Kışın Gidilecek Yerler Kars
Kışın Gidilecek Yerler Kars

Kışın en güzel tarafı şüphesiz ki kardandır. Eğer kar görüntüsüne doymak istiyorsanız Kars’a doğru yolculuk yapabilirsiniz. 2022 kış tatilinde gidilecek yerler arasında her zaman kendisine yer bulmayı başaran Kars, unutulmaz bir tatil yapmanızı mümkün kılacak. Kars’a gitmek için Doğu Ekspresi’ni seçerseniz çok uzun bir tren yolculuğu yapabilirsiniz. Ama manzaranın tadını doyasıya çıkarmak için çok yararlı olacak bu yolculuk, unutulmaz anılar biriktirmenizi sağlayacak.

Bolu

Kışın Gidilecek Yerler Bolu
Kışın Gidilecek Yerler Bolu

Kışın gidilecek yerler arasında çok özel görüntüsü ile dikkat çeken Bolu, özellikle sonbahar ve kış mevsimlerinde görsel bir şölen oluşturmayı başarıyor. Yağlıboya tablolardan çıkmış gibi görünen Bolu’da kış tatilinizi ahşaptan yapılan çeşitli otellerde geçirebilir, dilerseniz bungalovda konaklayabilir, isterseniz beş yıldızlı otellerde bulunabilirsiniz. Bölgenin kayak merkezi olan Kartalkaya’nın yanında karlara bürünmüş olan Abant’ı dolaşmanız da unutulmaz anlar yaşamınızı sağlayacak.

Etiketler
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı